Не така, як всi

Ти не така як всі,
В тобі щось інше.
Не зустрічав таких
Чарівних я раніше.
Хоч з зовні ти,
як симпатичні всі дівчата,
Але тільки твоїй
посмішці я дійсно радий.

Життю з тобою я радію,
з тобою я щасливий.
І не зважаю я на те,
що час для нас мінливий.
Та посмішка чарівна,
що у тебе на милому обличчі.
Вона мене дивує дуже,
я спостерігав би її вічність.

Згадав твої я обриси дівочі,
Як дивний сон,
що влітку я бажав.
Жив думкою про тебе,
про ті приємні ночі
І кожної хвилини
тебе таку вбачав.

Мені частіше снились
твої прекрасні очі.
У Бога, щоб була зі мною,
так палко я благав.
Тебе таку я незбагненну,
по справжньому кохав
І як не намагався,
красуню я не забував.

Волосся твоє тьмяне,
завжди я буду пам'ятати.
Я губи ті вишневі,
любити буду вічно.
Вони бо є казкові
і навіть дивовижні.
За все це ладен
я потрапити за грати.
Тій посмішці твоїй
завжди я буду радий.
Заради тебе я готовий
до пекельної страти...







1.02.14 23:38
Муза - Вампірша.

©MaSca ORG.


Рецензии