Давай

Давай таємно зустрічатися,
Щонеділі.
Для всіх будемо кращими друзями,
Без ванілі .
А на ранок питемемо каву
З молоком,
Ти з одною ложкою цукру,
Я з тортом.
Слухатимемо спільну музику
Щовечора,
Досліджуючи небо в пошуках
Метеора
Ти будешь тримати мене міцно
За плечі,
Гріючи від лютої зимової
Холоднечі .
Давай лише друзями,
Назавжди,
без ніякого кохання
І журби ,
Без ванілі, просто
Справжні,
Які щонеділі у полум'ї
Та вогні.


Рецензии