Адм на ск нул к

   АДМІНАЎСКІ “НУЛІК”,
ЯК КУЛІК, ЛЕДЗЬ БАЧНЫ…
Адміну сайта “Наш беларускі форум”.
На “Нулік”  зыркніце  здаля –
Блыхою пазірае…
Таму для Вашага “нуля”
Я мікраскоп прыдбаю…
Пастаўце побач “парася”-
Хай з “нулікам” гуляе…
Каб разумелі ўсе і ўся –
Што “нулік” азначае…
Прашу, не стаўце яго ў бок,
Бо там ён безгаловы…
А то ўсе лезуць у радок,
Каб выказацца словам…
Пастаўце “нулік”, як дэвіз,
Не стаўце яго з краю,
Тады “Наш Форумскі” абрыс –
Як сонейка заззяе… 


Рецензии