Anii fug in goana mare... на румынском языке

 Anii fug in goana mare,
 Sa ma renasc, nu mai am timp,
 Impacand iertarea cu uitarea,
 Ura pe iubire cum sa schimb?

 Plin de tristete si de dor,
 Ma bat cu capul de destin,
 Cersind aripi pentru zbor,
 Intru speranta sa revin.

 Acest urlet disperat,
 Parca-i strigat in pustiu,
 Neauzit...nedescifrat,
 El va dispare in neant.

...................................................

 Iata ultima avere,
 Zmulg tacerea mea din piept,
 Sa urasc, -nu am putere,
 Sa iubesc, -nu mai am drept...

 (Anton Barbu) a.19.01.2014


Рецензии