Ослик укр

Немов заєць – довговухий!
Не образить навіть мухи!
Наче мишка – сірий-сірий!
Він товариш дуже вірний.
Не ледачий, працьовитий,
Але впертий, норовливий!
Він – конячка-полурослік
Милий, славний, добрий …
                (килсО)


Рецензии