Кой вика Пролетта

Кой вика Пролетта

Щом дойде Есента
птиците отлитат.
Имат ли гнезда,
където да отидат?
Ами ако забравят
пътят си до тук?
Може да останат
някъде на юг...
Тогава Пролетта
кой ще я повика?
-Аз, прошепна под снега
бялото кокиче.


Рецензии