Каяття

День любові, лише один.
Та в моєму телефоні
Номер твій недійсний, в зоні
Недосяжності з тих пір.

Я б знайшла і подзвонила,
Не вагавшись ні хвилини,
Тихим голосом зігріла
Холод зниклої душі.

Я благаю, милий, годі,
Подаруй мені сьогодні,
Лиш один ковток неволі
День жаданої любові...


Рецензии