Буду корейцем

…Що ж, буду корейцем. Ідеї чучхе
Сприйму, як належне. І буду мовчати.
Бо вже відчуваю – іде щось лихе,
Тепер вже і в пробках не можна стояти.

Чому? А тому, що не більше п’яти
Машин одночасно збиратися можуть.
А шоста під’їде – не встигнеш втекти,
Для роздумів камеру матимеш гожу.

Ще й поруч дитину посадять твою,
Бо маску вдягала у ніч новорічну.
Та звикнемо якось. В такому «раю»
Важливо вождя прославляти ритмічно…

20.01.2014


Рецензии