З святом!

Хай Йорданськая водиця,
Веселить серця і лиця!
Хай несе Господь спасіння,
Хай з*являється стрімління!

Нові погляди, надії,
Щоб збувалися всі мрії!
На коліна припадемо
І молитву вознесемо!

Хай почує єї Боже,
Всім й в усьому допоможе!
Подарує кожній хаті -
Всі, щоб в ній були багаті!

Щоб достаток люди мали
І хвороб не відчували!
Щоб злітали - неба вище...
З святом! З гарним Водохрищем!


Рецензии