я не знаю, хто я

я не знаю, хто я
і ніколи, ніколи не зумію
єдине, що життєво необхідне - воля
коли я на мілині, назовсім млію

і не кажи, що це фінал
немає смерті, чуєш, вже немає
горить в бетоні серце, лишається вокзал
пусти мене, бо світ не відпускає

я не маю Слова, втрачу свої вміння
віддам в їх руки шаблі та перо
але залишу по собі проміння
що ніколи в людях не жило

я не знаю, де буде завтра
і коли свій вірш допишу
не беріть на себе мою правду
як нічого не залишу

мені лишилося два кроки
все тікає-розбивається
ріки з серця б'ють потоком
молочним снігом розсипаються

я пройду мізерні кроки та дарма
знайде істина мене сама
ти шукаєш, ти є
ти не взнаєш, хто тут є
все живе без тебе
те небо
і тисячі людей
це діти незахищених ідей
це діти твоїх Слів
тебе чув весь світ
весь світ німів


Рецензии