Коли ти помреш

Коли ти помреш
Я відчую небажаний сенс
Пам`ятатиму чиїсь імена
А я – жива, ще досі жива

Як не вистачить моїх сил
Я відкину тепло твоїх крил
І піду сама по землі
У п`янкому сердець людських вогні

Все даремно: тебе нема
В той день до мене прийшла вона
Подих її заснув у легенях моїх
Я хочу твоїх очей, а з неба лиш сніг

Коли все замкне війна
Я візьму, як зброю - слова
І вбиватиму своїх людей
Заради вічності твоїх дурних ідей


Рецензии