тимчасове

Як набридло усе тимчасове
Час завжди усе тільки псує
Пам'ятаєш дорогу додому
Ти відкрив: хто для тебе я є.

Все зійшлося над мОїм минулим
Що давно вже забути нам слід
І.. останній.. твій поцілунок
Відтепер в твОїм серці все лід

Я ж лише тільки щастя хотіла
Не для себе одної. Для нас.
Лиш для тебе надiла би крила
Тільки завжди усе псує час

Пам'ятаю дорогу додому..
Поцілунок останній твій
Лиш їм'я я ненавиджу... Знову
Хоч люблю... але ти вже не мiй

From Zlatik Slednikova.(c)


Рецензии