дзвонки

Я любила Твої дзвінки щосуботи,
Хоча ти і дзвонив в інші дні.
Але суботні рятували мене від самоти,
Та й руки вже не були такі холодні.
__________
Тепер я не відповідаю на суботні дзвінки,
Хоч б хто і дзвонив....
І ніби десь було чутно, якісь холодні гудки,
Та це не мій телефон уже гудів.


Рецензии