Ой, матусю, нене укр

(пісня присвячується обдарованому молодому
композитору Задорожній Тетяні з Києва)

із вдячністю за оранжування моїх пісень

(редагується)


Ой, матусю, нене
Щастячко у мене
І серденько б’ється
Та співа в раю.
Сватає миленький
Коханий, рідненький.
Ой, матусю, нене
Я його люблю.


Квіти білим цвітом
Одягає літо,
Радісно щебече
Соловей в гаю.
Очі ніжним світом
Сяють самоцвітом.
Ой, матусю, нене
Я його люблю.


Ой, матусю, нене
Помолись за мене
Пригорни до серця
Донечку свою.
Дай нам силу й волю
І щасливу долю.
Ой, матусю, нене
Я його люблю.

18.01.2014.


Рецензии