Про Iвана заробiтчанський гумор

Тягарем тяжким лягла знов на плечі втома,

Захотілося чомусь Івану додому,

Щоб на жінку й діточок глянути хоч трішки

Йшов би, певно, день і ніч з далечіні пішки.


Враз здалось, що він не тут, а в місячну нічку

Пригорта до себе міцно жіночку у ліжку.

- Ти ж у мене ніжна й тепла, лагідна і чиста,

Лиш в розлуці схудла дуже, надто вже ребриста…


Цілував і обіймав цілу ніч кохану,

Не подумав, що той сон швидко так розтане.

Як прийшли з роботи хлопці, падали зо сміху:

- Ну і видумав ти, брате, сам собі утіху.


Бач, до чого ти дожився в зАробках, Іване,

Треба, певно, викликати вже сюди Світлану.

І чого ти тут розлігся як султан Брунею,

Обіймаєш під стіною теплу батарею…


Рецензии