Аз мога да броя

Аз мога да броя

Едно,две,три,четири
да броя аз мога вече.
Пет шест,седем,осем,
пръстчетата ми,къде са?
На едната ми ръка са пет.
На другата ми също.
Но заедно с теб
можем да добавим още.
Девет,десет,а сега
подай ми твоята ръка...


Рецензии