Врабчо и зимата

Врабчо и Зимата

Птиците заминаха
някъде на юг.
Иде вече зимата
с виелици и студ.
Малкото врабче
не иска да замине.
На мен ми каза,че
близо до комина
е хубаво, приятно
и под тази стряха,
слънчицето лятно
Врабчо ще дочака.


Рецензии