Сбогуване

Сбогуване 

Мама ми се чуди,
татко ми се мае,
че рано се събудих,
все едно не знаят,
че трябва тази заран
в детската градина
сресан, издокаран
рано да отида.
Днес ще кажа сбогом
на моите играчки,
но дали ще мога
аз да не заплача?


Рецензии