Фатальне кохання

Безперечно, мене ти не кохала,
Сердечно пригортавши до грудей,
П'янкими звуками мене ти чарувала,
Торкаючись до сих оголених плечей.

Знедолені і ситі губи,
Які не раз жадали інших уві сні,
Тепер залишились зі мною,
Зі мною в цілковитій  темноті.

А як хотів сказати я :
"Не треба, не вартий він того,
                тож зупинись!"
Чи слухала мене ти? Не хотіла!
Тепер залишились зі мною,
Зі мною в цілковитій  темноті...


Рецензии