Як добре

Надзвичайно важлива довіра ,
Я вірю тобі . Я вірю тобі …
Кожна наша життєва хвилина ,
пройшла в відчаї та боротьбі .
Хочу , щоб мить ця чим довше тривала .
Як ніби її ї зовсім не було ,
Й для мене мистецтво-тебе відкривала -
Щоразу в душі , щоб кохання цвіло .
Напевно немає чистішого в світі ,
Чогось так подібного нашій любові ,
Як птахи , що легко  літають у житі ,
Думки в нас ,  безумні , бурхливі без болі .
Чому лиш для тебе хотіла б писати ?!
У світі ж є поруч без ліку людей ,
Цю сповідь із  дрожі , тобі лиш читати,
Без страху , без страху від інших очей.
Не вірила в щастя я гордо , - віками ,
Коли ми зустрілись - вдихнула життя ,
І можна любити без сліз , що ночами .
Нема мене й тебе . Є нас - двох – злиття .
Від відчаю в стінку я билась руками -
Коли ми не бачились - сум наповняв.
Як добре , кохання пронесли роками ,
І жоден сміливець його не відняв.


Рецензии