Планетка-конХфетка або Welcome to Ukraine

Вітаємо щиро на нашій планетці!!!
Планетці-мутанті! Планетці-конхфетці!
Реформи, порядки, щасливі конхфетці!
А хто не щасливий - дають по таблетці!

Солодке життя, старенькі раденькі
Живуть в чоколяді і дітки маленькі
Всі ситі, здорові, радіють конхфетці,
Як хто не щасливий - дають по таблетці!

Пілюля не гірка, прийнятна на слух,
Її всім щасливцям вкладають до вух
У будь-яку пору ясну чи похмуру
Співають щодня пісеньок трубадури:
Що лікар - лікує, суддя - справедливий,
Закон торжествує і кожен щасливий!

Радіють життю одурілі конхфетці
Усі - наркомани, усі - на таблетці,
Та кожен в душі визнає все одно:
Обкладинку знімеш - під нею лайно!


Рецензии