Тишина

Тишина

Послушай  тишината.
Чуваш ли я как шепти?
Говори нещо на земята,
А тя мълчи ли, мълчи...

Послушай тишината.
Чуваш ли я как шепти?
Говори нещо на луната,
А тя мълчи ли, мълчи...

Послушай тишината.
Чуваш ли я как крещи?
И нея като мен душата
От мълчание я  боли...

Послушай тишината...


Рецензии