Буде з тобою, як iз весною

А потепліло, як весною,
Заясніло, як навесні.
Снігом бродиш ти, чи водою,
йдеш насправді ти, чи вві сні?

В сні, якому ти йдеш  зі мною,
а насправді тебе нема.
А без тебе й весна – зимою…
Навіть літо - мені зима…

А була б ти, кохана, поряд…
Так нема, і відлига злить.
І розлука й недоля колять
холодніш і гостріш, ніж лід.

І розлука й недоля колять:
ти не поряд. Тебе нема.
І густіша над серцем холод,
І гостріша над серцем тьма.

Зацвітають в будинках вікна
відчуття вироста тверде,
що ця туга морозна зникне,
і журба крижана пройде.

Що зустрінемось ми з тобою,
і розтане над серцем сніг.
І потепліє, як весною,
заясніє, як навесні.

01.2010


Рецензии
Дуже красиво написано. Я вірю, що справжнє кохання розтопить всі морози, льоди і відвадить заметілі душі. Бажаю Вам всього найкращого.

Нина Трало   09.08.2014 23:05     Заявить о нарушении
Дякую, Ніно! Дійсно: і спражнє кохання, і справжня поезія - непереможні!!!

Игорь Герасименко Кременчугский   10.08.2014 06:20   Заявить о нарушении
Як і наша ненька Україна. Я вірю в це

Нина Трало   10.08.2014 12:34   Заявить о нарушении