Моя батьк вщина

Вогонь, який палає уночі,
Майдан і Україна не мовчи,
В протиріччі виявляється любов
І в Україні не спокійно знов!
Моя країно, наче квітки цвіт,
Вона красива, в молодості літ
Та не живеться тихо, мирно нам
Вітри гуляють тут і там!
Стоять заводи і турбує всіх,
Що буде дальше і чому тоді,
Країна розкололась пополам,
В політиці буксують тут і там!
Євросоюз заманює давно,
І жити хочеться усім, ну як в кіно,
Але для цього нам потрібен час,
Для розвитку, що припинивсь у нас!
І на Майдані люди вахтами живуть,
Стоять заводи, в тому суть,
А гроші плате лиш Майдан,
Цікаво, де ж бере він сам?
І гірко в серці, туга, німота,
Моя країно, зіронько моя,
Що продають тебе і сутність тут одна,
Ти Батьківщина, наша ти земля!


Рецензии