***

               
                Земні Мадони – Матері!
                До Ваших ніг складемо квіти,
                Слова найкращії людські,
                Мов скарб коштовний всього світу.
                Подарувать би сонце Вам,
                Щоб сліз повік не знали очі,
                І синє небо – Божий храм,
                Щоб у житті ніхто не зрочив.
                Віддати щирість, ніжність душ
                І ласку рук, очей усмішку.
                Нехай журба повзе,мов вуж,
                Завжди від Вас, ховаясь нишком.
                Та все замало! У боргу,
                У невідплатному навіки.
                Згадаєм істину стару,
                Любов дитини – Ваші ліки.
                Хай будуть Ваші дні ясні,
                Але не тільки в День святковий.
                Уклін земний дітей своїх,
                Хай матерям дарує доля.
                Віддайте діти Матерям
                Турботу, шану і повагу,
                Свою любов, як птах пісням,
                Несіть лиш радощі та благо.


Рецензии