Десь там

Десь там, далеко й світить сонце,
Де люди помічають все хороше,
Де свіжеє повітря й у віконце,
Чудесні квіти дивляться лишЕ.

Просторо, світло, ясно всюди,
Я почуваюся спокійніше за небо,
Оточують, де , лиш хороші люди,
Може й не всі.. та їм всього не треба..

Десь там, далеко й світить сонце,
Залишилась я б назавжди..


Рецензии