Бездумно вир шилось

Бездумно вирішилось, чом бездумно?
На той момент в душі дзвеніло..
Всередині, десь, було вже не шумно,
І неосяжна сила оповила тіло..

ПелЮсток сотні мов здійнялись,
Всі думання та мрії з глибини,
Я лиш не розуміла, чом ховались?
Всі рОки, що жила..від давнини.

Бездумно вирішилось, підсвідомо,
Дарує щастя світлий Божий Дух,
Та мала відчуття, що це знайомо,
Із саду чарівних моментів всіх..

Людина може все!..лиш обирає,
І потім вже лаштує розум свій,
Та перш за все вона душою сяє,
Бог наділив нас всім для наших мрій.


Рецензии