Твоя перемога

КП
Відкрию тобі головну зараз річ:
Існує єдина і вічна дорога,
Яка не залежить від плину сторіч, –
Нестримна жага до смаку перемоги.

Причина у кожного завжди своя:
Себе подолати чи стати над світом –
Бажання ж єднає природа одна,
Звабливим попереду сяючи світлом.

Вродлива й уперта, солодка й п’яна
І завжди упевнена та урочиста!
Щаслива і сильна, безмежна, свята,
Так бажана, хоч дуже часто й терниста.

Хай вітер знов грає волоссям твоїм!
Твоя перемога – дорога до раю.
Про неї нехай загримить з неба грім!
І сонце над світом усім не згасає!    

Без краю, піднесено, непереможно...
Я очі твої у цей час так люблю!
На самому дні в них побачити можна:
Дивися! Лише в перемозі живу!
17.01.14


Рецензии