Есть сила в сказанном слове

Залишу бажання любові,
Цікавість свій змінить вид.
Є сила ще в сказанім слові,
У щастя безмежний світ.

Залишилась юність далеко,
Манить не простор – глибина.
Гніздо залишає... лелека,
І з ним відлітає вина.


Рецензии