Я- Ти

Розходяться наші мости,
тобі направо, мені наліво.
Уже немає "Нас", є "Я" і "Ти",
ми горді король і королева.

Тепер у кожного свої дороги.
Мені кар"єра, тобі друзі,
а ще недавно разом долали усі пороги,
та зараз кожен замкнувся у своїй кольчузі,
у світі чужих придуманих ілюзій.


Рецензии