На украинском языке

Душа людська, немов гармошка.
Знай грає те, що припекло...
А в серці - тиша. Дощик косий
Плющить із стріхи: "Все пройшло...
Все пролетіло, мов хмаринки".
Пісні вчорашні - як птахи-
Майнули в Вирій, відлетіли...
Жаль, розумію - назавжди...


Рецензии