Летен дъжд

Летен дъжд

Дъждът почуква на капчука
нежни думички реди,
всяка капчица е буква,
всички буквички са  стих.

И ме гали тази рима
раждаща се вътре в мен
и  почуква твойто име
целият дъждовен ден.


Рецензии