Мамин руки

Я на руки оті подивлюсь,
Що від праці натруджені стали,
І до щічок своїх пригорну,
Щоб ніжнішими руки здавались,

А в долоні її покладу -
Свої крапельки сліз,
То від жалю,
Бо нестримно стискається серце моє,
Коли бачу я сум на її обличчі.

Чорноброва і постать струнка,
Карі очі і щічки рум яні,
Сильна духом,смілива була,
Добра, чуйна,весела вона..

Що ж це сталося,мамо, з тобою?
Чи у серці твоєму вже давно промайнула остання весна?
Чи, можливо, ти просто забула,
Що людина лиш серцем завжди молода ?!


Рецензии