тобi зовсiм сьогоднi не хочеться дгарми

тобі зовсім сьогодні не хочеться дгарми
у тебе є інший універсальний закон
олов'яним солдатиком, сотнями армій,
віддаси свою зброю за ом
і коли не кортить вухам злачних тамтамів,
а губам милосердного каркаде
краще б просто із ним, і удвох на татамі,
бо ж із ним не важливо, де.

і ти будеш йому у священній тандурі
готувати імбірно-кардамоновий напій,
обіймати його кришталевих фігурок,
розкладати на білій канапі.
і не так вже й важливо, з якої хто варни
перекрито все добрими діями.
але ти не захочешь сьогодні дгарми,
бо ти маєш його обійми.


Рецензии