все iде плавно

все іде плавно, чітко по лінії,
куриш драп і начісуєш хаєр,
я відкрила свою кундаліні
і сьогодні тебе покохаю.

у метро так спокійно думати,
особливо, в пустому вагоні.
розтягнуся яскравою гумою
у твоїх білосніжних долонях.


Рецензии