Це дiйсно вiд бога, гарна людина...

Це дiйсно вiд БОГа гарна людина
Усiм, Вам i нам зичить здоров’я
Такими пишається наша країна
I завжди вiтає в усмiшцi з любов’ю.

                Приспiв:
Многiє лєта дiдусю Васi!                \
Довгi лiта, купайтеся в щастi!          \
Хай буде i ВАМ, i нам:                \
Дiтям, онукам, дочкам, синам.         \
Оце ГОЛОВА! Так ГОЛОВА!          \
Добрий та чемний, кохає Україну    \
Любить людей, з ними разом спiва,  \
Дбає за все, та за кожну РОДИНУ.    \ (2 рази)


Рецензии