Натхнення

Моє натхнення...
Моя мрія-воля
Свобода дій
Щаслива доля
Пекучий біль
моя неволя.

Моє натхнення...
Кольорова гамма
І сірість днів
Сімейна драма
Любовний гніт
пекельна яма.

Моє натхнення...
Дощ,гроза,тумани
У пам'яті повалені кургани
Пекучим сонцем випечені рани
Думки як хаос
почорнілі шрами.


Рецензии