Писака скиглив на весь свiт...

 “HOMUS HOMINI LUPUS EST”-
  так указує кожнiй дупi божий перст.
Писака скиглив на весь свiт,
Як недоробок плагiату,
Що вiн найкращий iндивiд…
Поки вiн є, для всiх це свято.
   Але ж як хитрий кiт чи лис
   На всiх плював та вгору пхався,
   А те що шкодив всiм колись
   В тiм й сам собi не зiзнавався.
Але ж таємне виплива,
Таке ж воно, що зверху плава
Брехня душi його в словах,
(вона єхидна в нього й млява).
   Душа та чорна, крижана
   Сама собi спiває оди,
   Це й калинова зна весна
   Бо ж i її вiн випив вроду.
Коли покинув Ленiнград
Як Мурзик – кiт щоденно марив!
Звання б дав Бог та нагород
I, як вампiр, вночi за хмари.
   Як спiвом душi розтина!
   Як людям в очi бреше чесно!
   Та осiнь вже, а не весна…
   Навряд чи мертве щоб воскресло.
Його сам привид обiймав,
А скуштував, то зле почуяв
Як в шию граф Отодракул цiлував
З дитинства той отаман нам вiщує.
   Примiрявши накидку вiщуна
   Перевертень по цiй землi блудує
   Бiлявий та пухнастий у сутанi сатана
   З громадою у словоблудiї плутує.
Така вже є полiтика брехнi
Такi собi…громадi, дiтям та онукам брешуть
Так легше приживатись сатанi
Ворюги на довiр’ї людям вуха чешуть.

P. S.
ЛИШЕ ОДНА ЦIКАВА ФАЗА У ЦЬОГО МОМЕНТА
БУВ ЧОЛОВIК, А ВЖЕ НЕМА! ЗЛIПИЛИ МОНУМЕНТА.
ГРУДЕНЬ 2011 РIК  Вiктор  Симоненко   


Рецензии