Tremura tacerea... на румынском языке

 Tremura tacerea,
 In falduri de brizbiz,
 Iar tu parca aievea,
 Apari in al meu vis.

 Sa fim doar tu si eu,
 Sub ascunzis de noapte,
 Sorbiti de visul efemer,
 Sa ratacim in soapte...

 (Anton Barbu) a.15.01.2014


Рецензии