Св тлая Пам ять тоб, вчителько!

Важко збагнути цю втрату,
Ще важче прийняти її.
Тебе шануємо разом:
І учні й учителі.
Ми віримо в те,що ти поряд
І з нами будеш завжди.
Але ж  така в тебе доля
Тепер ти ввійшла в інший світ.
Нехай тобі буде там краще,
Радітимеш там увесь час.
Пізнатимеш повнєє щастя
Пізнаєш,та і не раз.
Скажу я крізь біль і крізь сльози,
що ти бездоганна дівчина.
Але ти  на новім порозі
І інша в тебе хатина
Сумують усі за тобою.
Шкодують про те,що пішла
Для нас ти не будеш старою
Ти вічно для нас молода.
І Царство Небесне тобі,
Хай буде земля тобі пухом
Тебе пам'ятаєм усі,
Ніколи тебе не забудем!


Вадим Шеремет.


Рецензии