распранула

Я распранула яе
голая перада мной стаіць
гэта робіць яе зразумелай,
атрутай - спецыяльна каб піць
Яна стала проста няздольнай
Нашкодзіць, альбо стаць кшталту помсты
Яна зрабілася простай.
голая - зразумелая.
Я яе распранула раптам
і цяпер яна быццам неба
быццам сонца ў ваду патрапіла,
Мяркую яна застанецца рэхам
у гліняным збанку..
хлусьнёй... нязначнай.


Рецензии