л ст папяровы

Зачем говорить о чем-то специально,
когда можно помолчать...
Навошта выкрэсліваць словы з душы,
крычаць, нібы вар'ят....

Я з'ехала цягніком у суботу, а ты й ня ведаў,
дасылаю табе лісты папяровыя ў Менск з Вавы,
шлю паштоўкі з кожнага горада, дзе я гляджу ў неба,
дзе я мару, дзе сьмяюся ды замаўляю каву...

Why do people fall in love,
развешивают за окнами бельё,
чаму я табе адразу не сказала:
давай з'едзем разам ...у Кракаў, Рым ці Лёндан...

Зачем говорить по телефону теперь,
when i started walk by myself and away...
Я стаю зараз на галаве ў "Свабоды"
і пішу табе ліст папяровы....


Рецензии