Мой край

Я  кахаю  цябе,о дзівосны мой край!
За  пяшчоту людзей,цеплыню  іх вачэй!
За красу тых лясоў і маленькіх кустоў.
За матулю – вярбу, срэбразвонны ручэй!
Я  кахаю  цябе, Беларусь ты  мая,
Як  матулю сваю  - даражэй  бо  няма!
Мой дзівосны ты край,такі родны усім-
Цеплынёю  сваёй, любым спевам сваім!


Рецензии