Листопад

Немає ревнощів, ні сцен,
              ані образ.
І замкнуті всі двері назавжди.
Такий холодний здався листопад.
Такий холодний здався ти мені.

Безжалісно торкаючись чола,
Ти хибний знак мені подав :
Неначе я залишилась твоя,
Неначе ти мене не забував.

Як розмовляли довго уночі,
Шепочучи слова любові.
Як грав мені на саксофоні
Для моїх вух мелодію душі.

Холодна осінь розлучила нас.
Як жаль, немає ревнощів, ні сцен,
              ані образ.


Рецензии