Коза укр

Рано-вранці, на зорі,
По росяній, по траві,
Боком-скоком по лужку
Мілка скаче до бузку.
З нею сімко дитинчат:
«Молока!» – вони кричать!
Роги - ворогам гроза!
Хто ж така? Та це ж …
                (азоК)


Рецензии