написано по просьбе..

Ти знаєш я довго чекати спроможна,
А ти люби її, люби!!...
Та так і серце спепелити можна,
Але я готова до будь якої боротьби!!!.

Прошу, дай любов з Тобою розділити...
Та знаєш після нашого поцілунку,
Я знаю, спроможний мене Ти полюбити,
І не звести з рахунку..

Просиш Ти усе забути,
Та для мене це неможливо.
Звичайно мені з цим болем тяжко жити,
Але вірю я, що станеться диво...


Рецензии