Язмышыннын колы булсан

ХАМЗА АРСЛАНОВ
ЯЗМЫШЫННЫН КОЛЫ БУЛСАН

Язмыш туры юлдан йорми,
Борышларга керэ, адаша;
Чыга алмый кирс туры юлга
Язмышыннын колы булсан
hэр чак ана ияреп йоресен;
Хыялында ойгэн бэллур тауны
Чынбарлыкта
бер курмэссен.


Рецензии