А нiч ступа повiльними тихим кроком

У хаті тихо, дощ по стрісі,
Гризунка точить в запічку горіх,
Враз зашуміло, наче в лісі,
Зірвався вітер, пролетів і стих.

Мов птаство одлітає листя
Із яворів на зорану ріллю,
Рапаву й репану, плямисту,
І вже не знаю: правда це, чи сплю?

А ніч ступа поволі тихим кроком
Все завиваючи у мрячну дрімоту,
Лиш світло випадково, ненароком
На мить зриває темну пелену.


Рецензии
Гарний пейзаж сільської ночі!!! З повагою.

Наталья Сытник   16.01.2014 12:41     Заявить о нарушении
Дякую Вам пані Наталю!
Дякую!

Игорь Стожар   16.01.2014 22:03   Заявить о нарушении