Коротенько

Із пекла до раю дорогу шукаю,
тебе моя мила не можу забуть,
коли на світанку в зеленому гаї
ти вийшла у платті червонім, як ртуть.

Для мене тоді загасила ти світло.
Затьохкало серце, спинились думки.
Коли я дізнався, що ти є у світі
на диво змінилося все навкруги.

І впало до ніг моїх синіє небо,
розквітли довкола барвисті квітки,
а запах міцної чорної кави
навік полонив мої бідні думки.


Рецензии