Сумно без зими...

Січень не січе снігами,
Морозець десь спить в ялині.
Не скував річок льодами,
Лише вранці іній синій...

Не насипав на віконце
Сніжних фарб мороз сердитий,
Лиш грайливе ніжне сонце
Промінь кинуло спочити.

На подушці спочиває
Поруч мене промінь сонця...
Бачу сон, як заглядає
Сніжна зимонька в віконце.

Сніжногриві коні мчали
Білу зиму у снігах...
Сосни в шубах вже стояли,
На вікні – казковий птах...


Рецензии
Інна!
Який гарний вірш!!!
Бажаю щастя!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   29.02.2016 19:33     Заявить о нарушении